woensdag 18 januari 2012

Besmet!!

Mocht u in de buurt komen van Terheyden, wees alert......Er heerst daar een verschrikkelijk besmettelijk virus. Het centreert zich in de buurt van de kinderboerderij en is op zijn meest besmettelijk ongeveer een keer per maand. Herken de symptomen tijdig en wie weet bent u nog wel te redden, helaas is het voor mij te laat. Ik was er afgelopen zaterdag en ben weer goed besmet. Ik heb het vilt virus goed te pakken. Mijn handen ruiken tegenwoordig naar natte schaap, maar zijn wel extreem zacht. Ik steek regelmatig een scherpe naald in voorwerpen en heb ook vaak mijn handen in een warm sopje. Ik heb namelijk afgelopen zaterdag een workshop gevolgd bij twee erg leuke dames, Ingrid en Conny van Keigoed Vilten. Na afloop van de workshop ging ik naar huis met een prachtige (al zeg ik het zelf) steen van een poef. Ik had ook erg veel geluk en pikte ook wat mee van een andere workshop die zij aanbieden, namelijk bloemen vilten. Zodoende nam ik ook een aantal bloemen mee naar huis.

De poef moet nog even drogen voordat hij op zijn uiteindelijke plek komt, maar hier alvast een foto.
                         

Het proces van de poef maken (zonder al teveel te verklappen. Daar moet u immers zelf een workshop voor volgen ;-) ) :mijn poef, hier nog voor de uren vilten die nog komen moesten. hahaha

Thuis is de besmetting zich aan het uitbreiden. Ik zit inmiddels uren achter de computer op zoek naar gekleurd kaardvlies voor een aantal projecten die in mijn hoofd zwermen. De stippen hebben ook al een paar keer kennis mogen maken met het vilten. Een piepschuim vormpje bekleden en een bloemetje maken. Morgen een zeepje vervilten voor juffendag. Ik hoorde vandaag dat die volgende week aan zit te komen.....zucht. Tja, deze keer wel een goede smoes om weer te gaan vilten!1 reacties:

Nancy zei

Wat een mooie poef zeg. Hier vind onze dochter vilten ook helemaal super. Leuk om samen te doen.