maandag 19 september 2011

Snoepjes - het vervolg

Ik kan er eigenlijk niet veel meer van maken..... de snoepjes waren niet lekker. De snoepjes waren niet vies, maar gewoon niet lekker. Als drie kinderen onder de 7 jaar niet een keer vragen 'mogen we er nog een?', dan is het duidelijk....

Zo wie zo waren ze veel en veel te groot. De volgende keer maken wij ze toch beduidend kleiner! Ik heb ook al bedacht dat ik al die suiker wil vervangen door stevia en misschien de smaakstoffen ook nog door gepureerd fruit of iets dergelijks.

Ja, allemaal plannen. Maar voor nu zijn we aan het testen hoe lang de snoepjes houdbaar zijn. Aangezien er geen conserveringsmiddelen in zitten moet hier ook een limiet aan zitten. Maar ja, anderzijds zit er wel belachelijk veel suiker in. Hmmm, ik schat dat ze tot december nog schimmel vrij zijn. Wat denkt u? Weddenschap voor een zakje snoep? Mag u kiezen of ik een zakje voor u koop of maak. Deal?

Om mee te doen laat u gewoon een bericht achter met de datum dat u denkt dat er schimmel of iets dergelijks op te bespeuren is. (Geen idee of snoepjes schimmelen, in ieder geval een duidelijk vorm van 'niet meer goed'). Graag een dag en een maand. Ik zal regelmatig een foto bloggen, dan kunt u het met eigen ogen in de gaten houden!


5 reacties:

Karen zei

Whahaha... ik doe mee! Gewoon omdat het grappig is.. spannend! Ik ga voor 6 december 2011, omdat er die dag normaal gezien toch ander snoep op tafel komt te staan ;)

Lien zei

Hahahaha :-p Leuk om een gokje te wagen, want nu wordt ik zelf ook heel erg benieuwd hoelang de snoepjes het uit gaan houden. Niet alleen voor de schimmel, maar ook voor stof, vliegen, ... (ik snap wel dat je ze in een dicht doosje bewaard, maar toch, haha).
Doe mij maar 31 oktober.
Nu mag je ze zeker niet opeten jammer genoeg, want je hebt er eentje nodig om de houdbaarheid te meten XD

Judith zei

Hilarisch! Ik doe ook graag mee. Ik verwacht dat de schimmel -of andere natuurlijke opruim-verschijnselen- zijn intrede doet op 16 november 2011.

Carolien zei

volgens mij zijn dergelijke snoepjes taaie tantes... doe maar 15 januari ;)

angevare zei

oke ik doe ook graag mee want ik vindt je zo ie zo geweldig dat je weer van alles aan het doen bent.Je bent een toppertje. Ik ga voor 17 oktober Luc zijn verjaardag.
Dikke kus uit New Jersey