dinsdag 20 september 2011

Mini stip niet meer zo mini


Mini stip werd afgelopen woensdag twee. Zelf was ik van plan om dit onopgemerkt voorbij te laten gaan en zijn verjaardag op zaterdag te vieren. Helaas is grote stip nu zo groot dat zij ook wat tijdsbesef begint te krijgen. Gedurende de woensdag vroeg ze keer op keer ' Hoe kunnen we hem laten merken dat hij jarig is?' Zij was er heel druk mee bezig en nam geen genoegen met mijn antwoord- 'Niet. Wij vieren hem zaterdag'. Zij was vooral boos op mij geworden toen ik vertelde dat wij dat vroeger ook bij haar zo deden! Om een groot drama te voorkomen ben ik uiteindelijk gezwicht en hebben wij 's avonds een kleine appeltaart vol gespoten met slagroom en een kaarsje erin gestoken. Wel 5 keer een verjaardagsliedje gezongen en uiteindelijk zo'n 10 minuten gedanst op het lievelingsliedje van de stippen -'ABC' van The Jacksons!


Op zaterdag pakten wij het anders aan. Wij begonnen weer met onze verjaardags traditie. Zelfgerolde afbak croissantjes en cadeautjes op bed. Hiervan zal ik u een foto besparen. U kunt zich misschien wel indenken hoe dat er uit zag om 7 uur zaterdag ochtend....
Deze keer maakte ik een Bumba taart.
Verder ook nog een wortel taart


En voor het eerst ook koekjes lolly's geprobeerd te maken. Deze waren een groot succes bij Kleine stip!

Maar het grootste succes van Mini Stip's verjaardag was ondanks alle leuke cadeaus en aandacht toch met stip zijn nieuwe 'Kwakkor'!


3 reacties:

Kreatita zei

Wat zag het er leuk en lekker uit bij jullie! En wat een stoere 'kwakko'!!!

titatimi zei

Geweldige bumbataart

Hieperdepiep...een feestje! zei

Nog gefeliciteerd!
En wat een leuke lolly's!