woensdag 22 juni 2011

Hello Kitty

Hebben jullie ook altijd zo veel van die 'troepjes' in huis? De verzameling wordt hier met de dag groter lijkt wel. Van die kleine figuurtjes bijvoorbeeld die in surprise eitjes zitten, of bij de traktaties in de klas. Tot nu toe gooide ik ze altijd na een tijdje stiekem weg. Stiekem als de stippen even niet thuis zijn en dan zorgen dat ze helemaal onder in in de prullenbak liggen zodat zij het niet per ongeluk als nog zien bij het weggooien van iets anders...
Eerlijk gezegd had ik soms ook moeite met het weggooien van bepaalde dingetjes. Het ligt ook niet zo in mijn aard, dingen weggooien. Ik kijk er liever nog een keertje naar en bedenk wat ik er ooit van zou kunnen maken en verzamel daarmee onnodig troep...ahum..ik weet het wel van mezelf. Ze zeggen dat dat de eerste stap is voor genezing toch? Maar dat terzijde.
Deze keer stond ik met twee Hello Kitty figuurtjes in mijn hand. Daar had ik dus moeite mee. Niet omdat de stippen nu in een Hello Kitty fase zitten, maar ook omdat ik die fase ooit lang geleden heb gehad. Dat borrelde onverwachts weer naar boven toen ik met mijn hand boven de prullenbak stond.
Ik heb het volgende erop bedacht. We maken er hangertjes van! Even een gaatje erin boren, een oogschroefje erin draaien (evt met wat sterke lijm) en tadaaaa een uniek hangertje. Mocht u van u man ook niet met de boor zonder toezicht mogen spelen (lang verhaal) dan kunt u het ook met veel geduld met de hand erin proberen te schroeven. Zo heb ik deze twee gemaakt. Let dan wel op dat de schroef niet uitglijdt en u uw handen bezeert, maar ook dat de schroef niet halverwege afbreekt...ik spreek in beide gevallen uit ervaring.
Daarna een koordje door het oogje van de schroef halen en maak uw eigen kinderen (of uwzelf)ook blij!
De kralen zijn een toevoeging van grote stip. Zelf vind ik het niet zo'n succes, maar ja, het is haar ketting

2 reacties:

Hieperdepiep...een feestje! zei

Goed idee!!!
Zou leuk zijn als onze smurfen zich ineens zouden versmurfen in Kitty's...een smurf aan een ketting oogt toch heel anders dan een Hello Kitty ;-)
Groetjes, Corine

Littleminimama zei

http://littleminimama-mamavan2.blogspot.com/2011/06/supermarkt-verzamel-troep.html

Super leuk bedacht!! Misschien heb je ook een idee voor de troepjes van mijn zoon in mijn link hierboven geef ik een reactie naar jou blog + foto's kun je zien wat die van mij spaart =D

Groetjes Famke