donderdag 23 juni 2011

De wereld op zijn kop

De zomer is pas net officieel begonnen; als ik uit het raam kijk lijkt het herfst en als jullie dit lezen zijn we al bijna in winterse sferen..... Wat is er toch aan de hand?
Nou, dat het herfst lijkt kan ik niet verklaren, maar wel waarom er kabouters en slakken rond kruipen bij ons. Je kan maar vroeg genoeg beginnen. Ja, dat is mijn uitleg.
Net als vorig jaar, ben ik dit jaar weer van plan om op onze dorps kermis (de kleinste van heel Brabant-letterlijk) een aantal dingen te verkopen. Deze valt dit jaar weer in de herfst. Nou weet ik dat de herfst hier altijd een gekken huis is. Twee van de drie stippen zijn dan jarig, ik ben jarig, beide opa's Spikkel zijn jarig, school begint..U snapt het al, ik heb het dan te druk om veel moois te maken.
Dus, in het kader van ooit moet ik leren plannen, hier poging 212 (of zo). Ik heb een lijstje gemaakt van wat ik allemaal wil maken, hoeveel van ieder enzovoort. Daarbij hoorden deze kabouters.
Ze zijn ge-naaldvilt ( schrijf en zeg je dat zo?). Ik had u gewaarschuwd, dat naaldvilten vind ik de laatste tijd erg leuk.... Ik heb de kabouters niet zelf bedacht maar volgde deze tutorial. Het ging veel makkelijker en veel sneller dan ik dacht. Zelf vind ik ze erg geslaagd.
Ik had even de smaak te pakken en verzon zelf ook nog een figuurtje, Sjakkie slak. Hier eet hij mijn miniatuur sla kropjes.......

op zoek naar nieuwe planten.....

3 reacties:

Littleminimama zei

Oh geweldig die slak ziet er leuk uit!! allemaal trouwens!
Bedankt voor de tip nog voor de troepjes;)

HOEPZIKA ! zei

Ik vind de kabouters errug leuk!

spikkel & stip zei

Dank jullie wel! Ik vond ze zelf ook erg geslaagd....hihihi