zaterdag 27 augustus 2011

Buiten Gewone aanrader


Gisteren zijn mnr Spikkel en ik uit eten geweest. Niet zo maar uit eten. Misschien kent u het al, Buitengewooninhetland. Het idee en concept kunt u het beste op hun eigen site lezen, zij kunnen dat vele malen beter omschrijven dan ik. In het kort houdt het in dat je met een groep van ongeveer 70 personen op een bijzondere locatie in de buitenlucht aan een grote lange tafel gaat dineren. Het diner wordt verzorgd door een top chef die uitsluitend gebruik maakt van locale en duurzame producten.


Je moet wel je eigen bord meenemen en ook een spreuk of iets dergelijks op de achterkant van je bord schrijven. Zo zijn wij gisteren naar de kloostertuin van Vught vertrokken. Gewapend met een Ikea bord en een zeer grote pizza bord waarop manlief had geschreven 'krijgt u het niet op? Geef het dan aan mij!'. Dit stond op de achterkant van mnr Spikkels bord.


Na een tijdje had hij haar opgespoord. Wat bleek, het was een oude kennis van zijn studietijd die hij al meer dan 10 jaar niet had gezien! Over toeval gesproken. Het leuke aan zo'n avond is dat je heel makkelijk een gesprek begint met iedereen. Zeg maar een camping gevoel, maar zonder tenten en afwas teiltjes. Kortom een echte aanrader!


Mijn camera had ik ook bij me, maar manlief vond het een beetje suf over komen waardoor ik hem niet mee naar de tafel nam. Hij maakte gelukkig wel wat foto's met zijn telefoon...(Even voor de duidelijkheid, de onderste foto heeft mnr Spikkel niet gemaakt, deze foto komt van hun site.)

1 reacties:

Hieperdepiep...een feestje! zei

Gaaf idee! En het was vast heerlijk (gezellig).
Groetjes, Corine