maandag 22 augustus 2011

Rust en Regelmaat


Zo, de kinderen zijn sinds vandaag weer naar school. Heerlijk! Begrijp me niet verkeerd, ik vind mijn stipjes geweldig, maar na zes weken vakantie zijn ze wel op elkaar uitgekeken en zelfs ook op mij, hun speelgoed en alle idee├źn waar mama mee komt als zij zich vervelen..... Na zes weken is er niets zo leuk als weer eens met je vriendinnetjes spelen!

Voor mij betekent het einde van de vakantie vooral rust en regelmaat. Niet alleen de stipjes weten waar zij aan toe zijn, maar ik ook! Zo kan ik ook wat momenten rust voor mezelf in plannen waarin in kan gaan bloggen, want ik ben mij er volledig van bewust dat ik jullie wat heb genegeerd.
Maar dat ga ik binnenkort weer goed maken met een heuse giveaway! Ik moet nog even verzinnen wat de giveaway wordt, maar hij komt er al heel snel aan!

Verder begint het ook bij mij steeds vaker te kriebelen om een webshop of iets dergelijks te starten. Daar ben ik dus ook (nu nog stilletjes in mijn hoofd) veel mee bezig. Wie weet krijgt het ooit vorm en meld ik het hier als eerste bij jullie, mijn 69 volgers! Ja, ik zag laatst dat jullie er al met zijn 69en zijn! Wow! Daar ben ik heel blij mee, en ook erg trots op!

Vooralsnog heb ik geen leuke anekdotes, tutorials of wat dan ook om te melden. Wel kan ik jullie een handige tip mee geven over strijken.

Gisteren was ik aan het strijken (Bah). Toen ik de verfrommelde luizencapes van grote en kleine stip ook wat 'netter' wilde maken voor de eerste schooldag, smolt een van die capes vast aan mijn strijkbout..... Strijken is zo niet mijn ding, zucht. Hoe maak je zoiets schoon?
Behalve die sticks die je in de supermarkt kan kopen wist ik het ook niet. Even Googlen en tadaaaaa! Hier dus de tip:
Men neemt een witte kaars. Ik gebruikte een waxinelichtje (zonder hulsel). Zet de strijkijzer op zijn warmst aan en wrijf met de kaars over de vieze plekken. De kaars smelt op je strijkbout en neemt alle viezigheid mee! Echt waar! Er ging een wereld voor me open. Ik zou nu bijna express synthetische stofjes te warm gaan strijken! Zorg wel ervoor dat je de strijkbout meteen op een katoenen lap afveegt / strijkt zodat je geen vet vlekken op je kleding bezorgt!

Nou, als dat geen handige tip is? Het houdt jullie hopelijk even zoet totdat ik een giveaway heb verzonnen......Veel strijkplezier allemaal!

Bovenstaande afbeelding afkomstig uit craftychick1221.blogspot.com

1 reacties:

Hiskia zei

ik strijk vooral veel strijkkralen ;-)