zaterdag 18 maart 2017

Een nieuw begin


Na een stilte van bijna 5 jaar, voel ik het weer wat kriebelen. Inmiddels zijn de stippen, meneer Spikkel en ik al redelijk geïntegreerd in Liempde. Een voor een hebben wij ons plekje gevonden. Een jaar geleden begon ik aan een andere avontuur. Jaren lang liep ik met een plannetje in mijn hoofd tot Grote Stip mij er op een dag op wees dat ook ik mijn dromen moet waar maken. Het idee was er al lang. Iedere dag liepen wij onderweg naar school langs een leeg winkelpandje in het hart van ons dorp..... Op 5 april deed ik de deuren open van OPLAGE12. 


OPLAGE12 is een cadeauwinkel en workshop ruimte in het hart van Liempde. Van alles in de winkel is er een maximale oplage van ... u raadt het... 12. Dit dwingt mij om steeds op zoek te gaan naar andere leuke cadeautjes en houdt het hopelijk ook leuk voor mensen om langs te komen zonder dat ze iedere keer hetzelfde assortiment tegen komen.... Verder verzorg ik kinderfeestjes en een variëteit aan workshops voor zowel kinderen als volwassenen. Ook ben ik altijd op zoek naar gastdocenten voor interessante workshops.

Voor mij is OPLAGE12 veel meer dan dat. Voor mij is het een plek waar ik mezelf kan zijn, waar ik volledig tot rust kan komen. Niet de soort rust van ik ga de hele dag zitten met een kopje thee. Nee, de rust waarin ik creatieve ideeën de vrije loop kan geven. Waar ik mezelf de tijd gun om dingen uit te proberen en ideeën te ontplooien. Mijn walhalla... hahaha

Zoals ik al zei, kriebelt het weer om te gaan bloggen.Omdat dit voor mij voelt als een geheel nieuwe periode, zal ik verder gaan bloggen onder een andere blog naam, namelijk OPLAGE12. Ik hoop dat u, ondanks de stilte van de afgelopen 5 jaar, weer met mij op pad gaat. Wees welkom!
Laat u ook daar ook even weten of u via Spikkel en Stip op visite bent?
hopelijk tot snel


1 reacties:

Anoniem zei

Hoi penny, zo leuk dat je na al die jaren weer een nieuw begin maakt! Zo af en toe wipte ik bij spikkelenstip langs. Veel plezier en succes met oplage12.
Groetjes, Ilse