vrijdag 10 augustus 2012

TuinEen heerlijke dag in de tuin. De was wappert lekker in het zonnetje.
Let vooral op niet op de scheve droogmolen. Ik heb gisteren eigenhandig de grond anker in de grond gehamerd.....hartstikke scheef. Ahuum. Jammer. Ik had een weddenschap lopen met mnr Spikkel. Hij heeft in ons vorig huis tot twee keer toe de grond anker er scheef ingeslagen. Ik beweerde dat ik dat veel beter kan. Hoe moeilijk kan het immers zijn? Tja.....De appels vallen hier zo af en toe uit de bomen. Ik als stadse mevrouw heb geen idee of die appels dan rijp zijn of dat ze gewoon 'per ongeluk ' nu al eruit vallen. Appels oogst je toch pas in de herfst? Iemand die hier wat meer over weet? Ik zal er binnenkort maar eens eentje gaan proeven.


Hier ziet u dat ook Maja lui wordt in onze tuin. Midden op de dag lag ze zomaar ruim een uur in deze bloem te slapen. Ja, slapen. Dit bijtje is dus niet dood. Denk ik dan.

En met al dat spelen in een tuin vol onkruid horen er ook blessures. Zie hier het armpje van mini stip na een ontmoeting met een brandnetel.


Maar dan volgt nu mijn kleine reclame moment. Ik heb laatst een klein doosje met doekjes gekocht voor de vakantie. Ik had kwallen beten, bijen en wespen in gedachten, maar deze doekjes doen het dus ook GEWELDIG bij brandnetels. Echt super! Helemaal ideaal omdat u ze ook zo makkelijk in de tas mee kunt nemen. Zo, reclame is nu weer voorbij... Oh ja, de doekjes stinken ontzettend nar ammoniak. Wellicht dat dit even goed helpt...


1 reacties:

Anoniem zei

Beste mevrouw Spikkel,
Ik mis u zeer en hoop dat het goed gaat met u, meneer Spikkel en de stipjes.
Laat u nog eens iets van u horen?
Hartelijke groet, mevrouw Klavertje 4