donderdag 1 juli 2010

Stapel goed (maar dan niet van de Hema)


Dit wist u waarschijnlijk nog niet over mevrouw Spikkel, maar ik ben deels Zweeds. Mijn mama komt namelijk uit het kleine stadje (wij vinden het echt een dorp) Varnamo en heeft mijn vader -een rasechte Eindhovenaar ooit in een heel ver verleden weten te strikken. Sim salabim en voila (voor details moet u niet bij mij zijn) mevrouw Spikkel was een feit.
Nou is het zo dat wij nog steeds een heel klein beetje familie in Zweden hebben wonen, een oom en tante en hun twee kinderen. Binnenkort trouwt mijn neef met een heel leuk meisje en wij mogen daar bij aanwezig zijn. De kinderen hebben vrij van school gekregen (wij hebben immers nog geen zomervakantie) en mnr Spikkel heeft bij wijze van (zeer grote) uitzondering ook wat dagen vrij genomen. Wij zijn inmiddels allemaal voorzien van feestjurkjes en broekjes, naar de kapper geweest enz. Maaar....het cadeau?

Omdat wij niet zo goed in kunnen schatten wat zij graag zouden willen of nodig hebben - zoveel contact hebben wij helaas niet, wordt het een envelop. Bah wat saai mevr Spikkel hoor ik u zeggen. Natuurlijk niet alleen maar een envelop, nee, wij kleden die aan met deze kringloop 'creatie' in combinatie met wat Hollandse lekkernijen.
Let op de hartjes detail dankzij een oude theelichten houder. De dag na de bruiloft zullen zij in ieder geval wel weten van wie zij dit cadeau hebben gekregen!

De kringloop blijft geweldig! Binnenkort meer daar over, want ik heb me daar toch iets leuks gevonden!