maandag 8 maart 2010

Bleh..... sneeuw

Ik was zooo blij met de lente, en wat zie ik vandaag tot mijn grote schrik:Sneeuw.....
Ja, jullie hadden gelijk, ik kan de stoepkrijt maar beter nog even opbergen...zucht. Snowboots weer uit de kast....

Verder hebben wij hier ook eergisteren een nieuwe stip aan tafel gehad! Baby stip is al zo groot (bijna 6 maanden) dat hij voor het allereerst aan tafel mocht zitten. Hij heeft zijn oogjes uitgekeken, en de twee meisjes hebben ook niet veel gegeten - die zaten alleen naar hem te kijken. Erg leuk. (Het valt op de foto trouwens verder niet op dat ik dol ben op stippen...hihihi)Stay tuned, binnenkort beginnen wij met de eerste hapjes. Dat zal ook aardig wat foto's opleveren!

Ik ben ook wat verder gekomen met mijn zpagetti poeff. Het is echt leuk spul om mee te haken. Het gaat ook super snel, al is het wel zwaar. Niet alleen omdat je in plaats van alleen je pols te gebruiken nu je hele arm en schouder gebruikt, maar ook letterlijk zwaar. Er gaat ongeveer zo'n 3 kg zpagetti in een poeff! Ik moet nu op pad voor vulling en een hoes voor de binnenkant.
Als zpagetti je leuk lijkt moet je o.a. bij echtzoet kijken. En als je echt heel veel tijd hebt of tijd wil maken, vertelt Miekk's hier hoe je dat moet doen. Zij heeft er een mooie kussen van gemaakt.
Zo ziet mijn poeff er voorlopig nog uit:


dan wel ondersteboven dus....