maandag 11 januari 2010

De tweede ronde...

De waterpokken zijn nog niet helemaal weg bij grote stip of ze melden zich bij kleine stip. Op zich viel dat wel te verwachten en is het ook maar goed ook. Je kunt ze maar beter gehad hebben toch?
Maar..... waar ik niet op had gerekend was dat kleine stip (een meisje) zoveel weg had van een zieke man! Jaaaa, u leest het goed, een zieke man. Het drama niveau is zeer hoog bij ziekte, ieder snotje die zich meld zou weleens het einde van de wereld kunnen betekennen, niemand heeft het ooit zoooo zwaar gehad als zij enzovoorts. Herkent u dat? Pfff slopend is het!

Vandaar dus dat ik nu weinig tijd heb gehad om dingen te maken. Ik kan ieder moment worden weggeroepen om een gevallen knuffelbeer (op een afstand van 1cm) voor haar op te rapen... U begrijpt het.
Nou dacht ik zo, ik laat jullie gewoon een aantal dingen zien die ik al eerder heb gemaakt!
Dus bij deze begin ik met een speeltje die ik destijds voor baby stip heb gemaakt (en verborgen gehouden heb tot zijn geboorte i.v.m. de kleur). Ik moest het natuurlijk nog even geheim houden of baby stip wel of niet een piemeloosje zou hebben.. Er zit ook een rammelaartje in. Ik ben nog altijd van plan om zijn naam er op te borduren. Het patroon voor dit gehaakte flesje volgt nog.
De auto is een knuffel ramelaar gebaseerd op zijn geboortekaartje.
Verder nog een gehaakte Kikker, gebaseerd op 'Kikker' van Max Velthuis. Het patroon voor deze kikker heb ik samen met een patroon voor zijn vriendje 'eend' via marktplaats bemachtigd. Eend is helaas nog niet af....ahum(Oh en die sprieten achter Kikker's hoofd horen niet bij Kikker. Dat is mijn amaryllis die pas lang na de Kerst besloot te gaan bloeien....)

2 reacties:

Moetie zei

Goh, ik ben al héél lang op zoek naar Kikker om te haken voor het kleuterklasje!! Heb jij het patroontje nog?

Penny zei

@ Moetie: Het spijt me Moetie. Ik krijg hier regelmatig de vraag voor het patroon, maar ik ben hem kwijt!! Erg jammer. Ik kan je alleen maar verwijzen naar Marktplaats waar ik het ooit voor een euro heb gekocht. Ik heb ook gehoord dat het patroon op het forum van Hobbydoos circuleert.

Misschien is dit wat voor in de klas?

http://miekscreaties.blogspot.com/2011/06/kikker.html