dinsdag 11 oktober 2011

'weg' euuhhhh uitwaaien bedoel ik...


'Lekker wegwaaien' zei kleine stip op het strand. Ik heb het vermoeden dat zij eigenlijk 'uitwaaien' bedoelde, maar zeker weet ik het niet, het was namelijk bijna letterlijk wegwaaien wat wij deden!
Een weekend lang in een slaap strandhuisje. Gewoon direct aan het strand! En dan kom je aan bij het toegewezen huisje en is er zelfs ook een regenboog die je welkom heet! (Onderweg hebben wij zelfs negen regenbogen geteld. Dit was de tiende van die dag. Ongeloofelijk.)


De weer voorspellingen waren niet al te best, maar tussen de buien door (en soms tijdens de buien) zijn we buiten in het zand geweest en hebben wij ontzettend genoten van het strand.Binnen was het vooral veel knutselen en spelletjes spelen.Deze zeemeerminnen een prins en een heks hebben wij samen gemaakt van ouderwetse wasknijpers. Dat was echt een groot succes bij de stippen!

Wij hebben een heerlijk weekend gehad ondanks alle storm en regen. Enige minpunten waren het feit dat wij wel de camera inclusief oplader en extra batterij hadden meegenomen, alleen geen geheugenkaart.... alle foto's dan maar met de telefoon maken. Wat baalde ik daarvan! Verder was de tocht door de duinen met bagage in de regen en windkracht 6 ook wat minder.... Maar het was het meer dan waard!

1 reacties:

Ice-Angel zei

Toch lekker genoten, ondanks het weer. leuk idee die wasknijpers.

Het rapunzel jurkje is echt gaaf geworden!! Laat hem mijn dochter maar niet zien, ze wil zooooo graag een Rapunzel jurk ( en uiteraard de bijpassende haren, maar dat duurt wat langer vrees ik)

X T@M