maandag 17 januari 2011

bloggers block.....

Tja, ik zit hier al weken met een slecht geweten. Ik vind dat ik weer meer moet bloggen, maar weet niet zo goed waarover.... Er gebeurt momenteel niet zoveel hier in huize spikkel.

Dat is niet helemaal waar, er gebeurt van alles, maar niet echt noemenswaardige dingen met een leuke foto of zo.
Zo zijn grote stip en kleine stip sinds vorige week op dansles. Zij praatten over niets anders meer! Helemaal in de wolken zijn ze. Iedere ochtend vragen zij of het vandaag 'dansles-dag' is!

Verder zit er nog steeds geen 'actie' in mini stip (nu 16 maanden). Hij praat niet en hij loopt niet.... en ik vind dat helemaal niet erg. Is dat erg?

Ik ben vooral heel veel op aan het ruimen. Hier gaat zak na zak naar de kringloop. Wat wel een beetje jammer is, is dat ik vooralsnog weinig verschil zie in huis..... FRUSTREREND! Dus ik ga maar weer door met opruimen...zucht.

Ik heb tussendoor wel een taart gemaakt voor een vriendin. Tja op een gegeven moment MOET ik iets maken. Zij had nog een taart tegoed van mij en dus werd het deze:Mijn draai op een pip studio taart. Ik had hem gevuld met slagroom en aardbei/rabarber jam. Gelukkig viel hij goed in de smaak. Zowel bij mijn vriendin als bij de stippen. Nu wil grote stip ook zo'n taart voor haar verjaardag.... Eens kijken of dat over twee maanden nog steeds zo is.

1 reacties:

Anoniem zei

Mooi en gestapeld - dat is veel belovend . .. . . . mooie vorm. Grote stip heeft gelijk ! :-)