maandag 14 juni 2010

Hup Holland Hup!


Ja vandaag wordt het spannend. Zonder te weten waarom, zijn grote Stip en kleine Stip al helemaal in de stemming! Vandaag wordt er zelfs op school naar de wedstrijd Nederland -Denemarken gekeken met op verzoek gepaste kleding. Gisteren hebben wij heel even samen wat voetbal gekeken waarop grote Stip vroeg : "waarom zijn zij allemaal aan het rennen?" "waarom willen zij de bal?" Daar was ik al bang voor... Zij hebben echt geen idee van het spel hahaha. Nou moet ik eerlijk zeggen dat ik er ook niet echt veel van weet... Toch heb ik gisteren een klein beetje uitgelegd wat al die mannetjes daar aan het doen waren in televisie land.


Grote stip vond het eigenlijk allemaal niet zo interessant. Voor haar was het aller belangrijkste dat zij haar nieuwe jurk mocht aantrekken die mama had gemaakt. Want met die jurk aan (die ik zaterdag in elkaar gooide) en dan ook nog die mooie haarband (van de Blokker) is zij naar eigen zeggen Prinses van het Voetbal.
Kleine Stip wilde vooral ook in het oranje omdat Grote Stip dat ook was. Zo gaat dat als je drie bent. Haar rokje had ik vorig jaar gemaakt voor Koninginnedag. Altijd handig....
En Baby Stip, die laat zich niet gek maken. HIj drinkt gewoon zijn flesje in een 'Super' tempo op....