zondag 6 mei 2012

'Daar ben ik weer ...eventjes

Even een korte update....

Inmiddels hebben wij een huis gevonden en gekocht! Een mooie woonboerderij in Brabant! Yiehoeeee! Over zes weken de sleutel en over zeven weken staat de verhuiswagen klaar. Maar of de dozen klaar staan om die mee te vullen..?  hmmmm ik zie een klein probleempje.

Tot die tijd kan ik u een korte update geven. Ondanks dat ik geen tijd heb gehad om te bloggen gebeurt hier echt van alles de afgelopen tijd!
Grote Stip is inmiddels 7 jaar geworden. Wat is zij al groot en verstandig aan het worden.


Dit jaar verzorgde grote stip zelfstandig haar traktatie. Zij maakte koekjes in de vorm van een wortel op een klein stokje. Daar knoopte zij een groen lintje om. Een aantal oreos door de blender gehaald en wij hadden 'potgrond' waar de worteltjes in konden. Zij moest wel even aan alle kindjes uitleggen dat het allemaal eetbaar was.... een kleine knipoog naar school toe die wel erg veel mailtjes en aandacht besteed aan gezond eten en vooral gezonde traktaties.



Verder is mini stip inmiddels begonnen in de peuterspeelzaal. Helemaal blij gaat hij naar de "Boefjes" waar hij volgens de leidsters de naam boefjes goed doet... Zo anders, een jongetje dan die twee uberbrave meiden! hihihi


Grote stip en kleine stip hebben eindelijk hun lang verwachte optreden kunnen verzorgen in de Verkade Fabriek in Den Bosch. Hierna was kleine stip's carrière als danseres voor goed voorbij. Zij wil liever zelf dansjes verzinnen dan de rest volgen (zij is wel consequent in haar opstandigheid). En grote stip vertoont wat grootheidswaan en gelooft heilig dat zij nu beroemd is.



Wij hebben ook Flip de Beer te logeren gehad en zijn er toen achter gekomen dat Flip Fristi erg lekker vindt. Hij moest wel in een apart bedje naast het bed van kleine stip voor het geval dat hij zou snurken....


Wij hebben ontdekt dat Mini Stip verzot is op chocolade


Verder heeft Grote Stip haar zwem diploma B en Kleine Stip heeft haar zwem proef gehaald vandaag!! De fotos hiervan volgen nog, die zijn namelijk net zo koppig als Kleine Stip en willen niet uit de camera komen, potjandorie). Ja, het einde van die vreselijke zwemlessen is in zicht!!!

Verder hebben ook wij Carnaval, Pasen en Koninginnedag gevierd. Maar zo veel fotos op een keer.... dat doe ik u niet aan.'Zo, dan ga ik nu wat meer verhuisdozen inpakken op zolder. Drie ingepakt, nog 150 dozen te gaan....