zaterdag 27 februari 2010

Uit de oude doos

Met ons allereerste kinderfeestje op komst (eind maart) ben ik momenteel veel over taarten aan het nadenken. Toen kleine stip 3 werd wist zij al maanden van tevoren wat zij wilde: een kikkertaart!



Toen mijn zus vorig jaar een jaartje ouder werd mocht ik de taart verzorgen. Zij houdt veel van duiken dus werd het een duikerstaart




Vorig jaar een 'pip'geinspireerde Dora taart (die door de Happy Birthday kaarsen wat werd aangesnirkt...)



Maar als het aan Grote Stip ligt wordt het dit jaar weer een variant van deze. Maar dan in het roze en met veel glitter!!



En die taart zal ze krijgen...(als ik niets leukers kan verzinnen).

you've got mail....


Ik heb de afgelopen weken wel erg veel geluk bij giveaways! Gisteren lag dit leuke patroon van Melly&me op de deurmat. Leuk he?!
Ik heb al bedacht dat ik dit dolfijntje ook ga omtoveren in een orka en misschien ook nog eens een haai...taadum taadum (theme from Jaws)

donderdag 25 februari 2010

Maken voor Moeders

Naar aanleiding van MiekK's blogberichtje las ik een oproep aan blogland hier. Als trotse mama van 3 stippen kan ik zo'n nobele oproep niet aan mij voorbij laten gaan. Zeg nou zelf, wat is er nou leuker dan iemand weer wat hoop in de mensheid te kunnen schenken? Wij vergeten vaak hoe goed wij het allemaal hebben. Ik zou graag mijn kinderen mee willen geven om ook voor een ander klaar te staan. Zodoende geef ik hen bij deze het goede voorbeeld en heb ik me al aangemeld. Wie volgt?

Zpagetti

Wat eten wij vandaag? Zpagetti!




Ik kwam deze ergens tegen in blogland en raakte helemaal hooked....(hahaha) Het lijkt mij wel leuk om een keertje te gebruiken voor een wat groter project. Zo staat nu op mijn verlanglijst een poef voor ieder stip. Ik zie het al voor me, allemaal op een poef voor de televisie en ik languit op de bank.... Misschien leuk om die van dit spul te haken of te breien? Al zoekend op het web vond ik bij Pickles een aantal patronen voor een poef en nog veel meer leuke dingen.


deze is gehaakt en wat mij betreft een goed kinderformaat.



Deze twee zijn gebreid. Het patroon in de witte poef vind ik geweldig. Alleen ben ik niet echt goed in breien.....hmmmm.

En bij EchtZoet wordt er zelfs een geheel pakket verkocht (patroon,zpagetti en haaknaald) om een poef te maken! Super! Nu nog even beslissen welke kleur ik wil. Daar moet ik even languit op de bank voor liggen, dat begrijpt u.......

Yiehoooeeeee!!!


We hebben een winaar!! en dat ben ik! Yoepiie en dubbel hoera!
Ik deed een tijdje geleden mee aan een give away bij kleinezaken. Een give away in het teken van ontzettend leuke schoentjes van ScruffyDog en geloof het of niet, ik kreeg vandaag een mailtje met daarin het leuke nieuws dat ik heb gewonnen! Super blij probeerde ik meteen mijn man te bellen om het aan hem te vertellen, neemt hij niet op. Dan maar mijn moeder, neemt niet op. Mijn zus? neemt ook niet op. Dan maar iedereen die ik tegenkom onderweg naar school om mijn dochtertje op te halen. Heb ik meteen ook flink reklame gemaakt voor ScruffyDog. Voor wie? Nou, voor ScruffyDog...

Zodra de schoentjes binnen zijn laat ik het jullie weten en laat ik ook grote stip even een mini schoenen foto shoot doen. Had ik al Yipiee gezegd?

maandag 8 februari 2010

drie keer niets!



Lintjes met naam, dat wilde ik ook. Het lijkt dan ook zo simpel. Ik heb al weleens labels besteld maar ik had nu zo veel tutorials gezien... Ik wilde dat ook wel gaan proberen. Dus heb ik wat textiel verf gehaald, stempeltjes gevonden bij de Hema en wat lint (keper band) gekocht. De twee meiden vandaag naar school gebracht en ik was er helemaal klaar voor. Nog even voor de zekerheid deze tutorial van Mme Zsazsa gelezen en aan de slag.

Helaas, ik weet niet hoe jullie dat doen, maar bij mij waren de letters onherkenbaar op lint. Eerst teveel verf, dan te weinig...Zijn de stempels misschien te klein? Wie heeft de gouden tip?