maandag 12 april 2010

Arme mnr. Spikkel!

Hij heeft geen seconde geklaagd, maar toch denk ik stiekem dat hij vanochtend heel blij was om weer naar zijn werk te gaan. Afgelopen weekend hebben wij mnr. Spikkel namelijk helemaal in het roze en alles wat met prinsessen te maken heeft ondergedompeld.... arme man. Wij meisjes hadden het daarentegen vreselijk naar ons zin!

Zaterdag zijn wij naar Rotterdam geweest om naar Prinses Wishes te kijken. De meisjes keken er erg naar uit om alle prinsesen in het 'echt' te zien. Maar toen Ariel (de kleine zeemeermin) voorbij schaatste zei grote Stip 'het is niet de echte hoor mama. Haar gezichtje is anders en zij heeft niet zoveel krullen in haar haar' Niets gezegd over dat wij niet allemaal onderwater waren of dat Ariel geen vissenstaart had. Nee hoor, de krullen ontbraken... het zijn maar details mensen.



De bak met zoete popcorn (a 8 euro!!! belachelijk, maar dat terzijde) heeft een even grote indruk op de meisjes gemaakt als alle prinsesn bij elkaar. En eerlijk gezegd op mij ook. Wat waren de prijzen van alle merchandise belachelijk hoog! En als je dan ziet hoeveel mensen er toch zoveel van kopen....Gelukkig hebben onze stipjes om niets gevraagd - behalve de popcorn dan....

Verder hadden wij dit weekend ook het lang verwachte kinderfeestje van grote Stip. Hierover straks meer!