dinsdag 2 maart 2010

dinsdag knutseldag




Als grote stip op dinsdag 'overblijft' op school gaat bij ons de "kleine-stip-en-mama-dag" in. Kleine stip mag dan aangeven wat zij heel graag die dag zou willen doen. Dit klinkt alsof zij heel veel keuze heeft, maar in feite stuur ik heel erg wat we gaan doen...en zij heeft het (nog) niet door...En het maakt toch niet uit want 9 van de 10 keer wil zij KNUTSELEN! Van wie zou zij het toch hebben?!

Vandaag dus ook. Aangezien wij de komende maand erg veel festiviteiten hebben liet ik kleine stip vandaag bloemetjes maken - vinden alle oma's leuk. Het hoe en wat haalde ik deze keer niet uit mijn verwarde hoofd, maar uit een boek die ik een tijdje terug bij 'De Slegte' heb gevonden. Een leuk boek met tips voor feestjes, snacks die (wat oudere) kinderen zelf kunnen maken en leuke meisjes knutsel dingetjes. Tja, de naam Barbie zegt het eigenlijk al en de kleur van de kaft spreekt ook boekdelen....



En dit is dan het resultaat - tot nu toe. Want zij heeft ook een eierdoos mogen bewerken waar ik straks rietjes doorheen prik en en en... ik laat het wel zien als het af is. Maar dit vond ik toch ook al aardig.

0 reacties: